Publika je izabrala, klapa Rišpet, Ivan Zak, Marko Kutlić i Nela, laureati ovogodišnje Cesarice

rišpet

Pod sloganom ‘Moj glas za hit godine’, publika je ponovno izabrala najbolja glazbena ostvarenja i izvođače, kojima su sinoć u Zagrebu svečano uručene nagrade Cesarica. Glazbenici pod okriljem diskograske kuće Hit Records, imali su višestruke razloge za zadovoljstvo tijekom svečane dodjele održane uz nazočnost najpoznatijih imena u City Plazi, te publiku pred malim ekranima i uz eter HRT-a.

Treću godinu zaredom Cesarica u kategoriji ‘klapski hit godine’, pripala je klapi Rišpet za pjesmu ‘Kada ljubav dvije duše spoji’, koju su snimili s poznatim voditeljem Duškom Ćurlićem. Ovo je novo priznanje za sve dosadašnje uspjehe ekipe iz Rišpeta, i dodatni poticaj uoči njihovog tradicionalnog koncerta u dvorani Lisinski 25.02., te prvog velikog koncerta u rodnom Splitu, točnije Spaladium Areni 07.03..

Cesarica za ‘Internet hit godine’, skladbi s najviše pregleda na internetu, otišla je u ruke Ivanu Zaku za pjesmu ‘Milion’. Potvrda je to Ivanove vrijednosti, koji teži savršenstvu u svemu što radi, dok u glazbi stalno pomiče vlastite kreativne granice. ‘Milion’ je ujedno i pjesma sa Ivanovog novog istoimenog studijskog albuma, koji donosi petnaest odličnih i prije svega prepoznatljivih pjesama.

Dodijeljene su i Cesarice za hitove mjeseca. Tako je statua za hit travnja i pjesmu ‘U zagrljaju spašeni’ otišla u ruke Nele i Marka Kutlića, za zajednički duet kojim su osvojili cjelokupnu javnost, dok je Marko ponio i Cesaricu za hit kolovoza, sa skladbom ‘Samo ljubav’.

Sinoćnje nagrade, odličan su pečat Markove dosadašnje impresivne karijere, od glazbenih nagrada, uspjeha na festivalima, preko najviših mjesta službenih top lista, te odličnog prvog samostalnog zagrebačkog koncerta u prepunoj zagrebačkoj Tvornici, krajem prošle godine. ‘U zagrljaju spašeni’ i ‘Samo ljubav’, pjesme su sa njegovog izuzetno hvaljenog albuma prvijenca ‘U kapi tvoje ljubavi’.

Novi album Ivana Zaka ‘Milion’, kao i Marka Kutlića ‘U kapi tvoje ljubavi’, možete nabaviti online na hitmusicbox.com, u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka i prodavaonicama dm-a.