Tragovi na novom singlu ostvarili suradnju sa Sergejem Ćetkovićem

Nakon više od dvije godine stanke od autorskog djelovanja Tragovi su se vratili s novom pjesmom, devetim singlom, “Da si mi tu”, a posebno su ponosni što su ostvarili suradnju sa Sergejem Ćetkovićem koji je autor glazbe i teksta, a s kojim su se upoznali u Popmark studiju u Beogradu kada su snimali pjesmu Ružmarin.
Pjesma ima štih Tragova, ali je zadržala baladični Sergejev zvuk zahvaljujući fantastičnom dvojcu iz Popmarka – Marku Milatoviću i Vladanu Popoviću, koji potpisuju aranžman i produkciju.

 

 

 

Nakon što je snimljen singl, dečki su odmah dobili ideju za spot, a redateljsku palicu je preuzeo Stjepan Dolenec iz Creative Factoryja kojemu je to bio prvi videospot. Njemu je ideja i želja bila da snimi spot u kojem će prikazati emotivnu priču i gdje u prvom planu neće biti svirke benda. Spot je sniman na nekoliko lokacija, u Donjem Karinu na rijeci Karišnici, u Posedarju te u Zagrebu. Glavnu ulogu je preuzeo akademski glumac Marko Hergešić kojeg su Tragovi već predstavili na svojim društvenim mrežama na šaljiv način, a u spotu prikazuje jednu sasvim drugu emociju. Glavna glumica je Marija Bjelivuk, inače studentica ekonomije.
Ova suradnja i singl bili su savršen vjetar u leđa i Tragovi u planu već imaju iduću pjesmu za ljeto ove godine, s kojom će kompletirati prvi album.