Crvena jabuka i Đakovčanke objavili spot za pjesmu “Smilje” s albuma “Neka nova jutra”

Pjesma “Smilje”, koja je obilježila novi album Crvene jabuke “Neka nova jutra” sada je dobila odličan novi spot u suradnji sa talentiranim Đakovčankama.
Iako je ljeto i za jedne i druge puno koncerata i ostalih poslovnih obaveza, ipak se uspjelo pronaći vremena za snimanje ovog zanimljivog spota kojeg potpisuje Produkcija Nova.
Tekst pjesme “Smilje” potpisuje bračni par Dragana Kajtazović i Mirko Šenkovski poznatiji kao Geronimo, koji je skladao i glazbu, dok je u suradnji sa Draženom Žerićem Žerom potpisao aranžman.

Ženska vokalna skupina Đakovčanke djeluje već niz godina njegujući tradicionalne slavonske pjesme i napjeve, oblikujući ih u jedan drugačiji aranžman, a ovoj pjesmi Đakovčanke su dale svoj unikatan potpis.

Aktualni album “Žera & Crvena jabuka – Neka nova jutra”, ujedno je i njihov dvadeset i treći studijski album, a u protekloj godini bend je održao niz nevjerojatnih koncerata diljem regije i cijelog svijeta pružajući nezaboravne glazbene trenutke, dok su na samo Valentinovo ove godine napunili su i najveći koncertni prostor, Arenu Zagreb.

 

Crvena jabuka feat. Đakovčanke – Smilje (Official vid