Divlje Jagode u Bikers Beer Factoryju pripremile pravu poslasticu

Divlje-Jagode

Pred novinarima, glazbenicima, poznanicima i obožavateljima u zagrebačkom Bikers Beer Factoryju legendarni hard rock bend Divlje jagode jednosatnom svirkom predstavio je svoj novi studijski album “Jukebox”.
Konceptom drukčiji, “Jukebox” se pojavljuje kao simbol njihovih početaka, prolaznosti vremena, ali i poruka kako nikada neće zaboraviti svoje stare hitove i članove benda koji je prošle godine obilježio četiri desetljeća stvaralaštva.
U prvoj postavi Divljih jagoda bio je pjevač Toni Janković koji se u zadnje vrijeme bendu pridružio na pozornici kao poseban gostujući vokal, a s ovim albumom postao je ponovno punopravni član.


“S Divljim jagodana snimio sam prva četiri singla i dva albuma i sada sam se konačno vratio u bend. Želim uživati u glazbi i svirati s ovim dečkima koji su izvrsni ljudi i super svirači. ‘Jukebox’ je album i obrada i pet novih pjesama, a drago mi je što pjevam između ostalog i naslovnu pjesmu kojom i pojašnjavamo našu priču koja traje više od 40 godina”, naglasio je Toni Janković.
Na koncertnoj promociji albuma “Jukebox” okupili su se i brojni kolege glazbenici, među kojima su bili Gordan Penava Pišta iz grupe Hard Time, Jerko Marić iz Adastre, Vlado Kalember, Boris Hrepić Hrepa i Mladen Burnać. Obožavatelji Divljih jagoda iskoristili su prigodu i fotografirali se s članovima benda koji su potpisivali primjerke CD-a, dok su oni najveći obožavatelji sa sobom donijeli i primjerke starih ploča legendarnih albuma benda.
Osim u Zagrebu, album će biti predstavljen i u Novom Sadu, Beogradu, Sarajevu i Skoplju, nakon čega slijedi i koncertna promocija diljem regije.