Drugi rođendan inkubatora dobre glazbe

inkubator
Radijska emisija Inkubator dobre glazbe u siječnju je proslavila svoj drugi rođendan na radijskim postajama diljem Hrvatske.Inkubator dobre glazbe radijska je emisija nastala pod okriljem Hrvatske diskografske udruge. Emitiraju je radijske postaje diljem Republike Hrvatske uz nekoliko postaja u Bosni i Hercegovini. Svakog tjedna, emisija donosi najnovije vijesti s glazbene scene, aktualne singlove domaćih izvođača te pregled liste HR Top 40. Uz radijske postaje, emisija je sasvim besplatno dostupna i na podcastu gdje se nalaze sve epizode od početka emitiranja u siječnju 2018.

Inkubator je nastao iz težnje za promocijom domaće glazbe i novostima iz glazbene industrije. Za produkciju su uz HDU zaslužni RTL-ova televizijska urednica i voditeljica Ana Radišić te radijski i glazbeni urednik, voditelj i producent Kornelije Hećimović, a za scenarij zaslužan je Goran Komerički.
Ana i Kornelije svaki tjedan, već pune dvije godine, donose novosti iz svijeta domaće glazbe u obliku top lista, nadolazećih koncerata i još mnoštva sadržaja.