Glazbene zvijezde uveličale autorsku večer Tomislava Mrduljaša u Lisinskom

mrduljaš

Pod motom „Zovem prijatelje moje“ te uz pratnju orkestra Hrvatske ratne mornarice pod ravnanjem Tonćija Ćićerića, Mrduljaševe pjesme izvele su neka od najpopularnijih imena domaće glazbene scene: Klapa HRM-a ‘Sveti Juraj’, bend Mjesni odbor te Zorica Kondža, Jelena Rozga, Mia Dimšić, Ivo Amulić, Giuliano, Alen Nižetić, Marko Tolja, Goran Karan, Tedi Spalato, Tiho Orlić, Marko Kutlić, Ana Uršula Najev i Petar Dragojević. Jedno od iznenađenja večeri bio je i nastup bivšeg košarkaša Dina Rađe na električnoj gitari te njegov solo na pjesmi „Evo noć“.Sav prihod od koncerta uplaćen je u humanitarne svrhe, a ova lijepa večer bila je prilika da se publici skrene pažnja na autora koji stoji iza njihovih omiljenih pjesama:

„Ponosan sam što je za jednu autorsku večer velika dvorana Vatroslava Lisinskog bila rasprodana, a posjetitelji zadovoljni programom. Kompletan prihod od prodaje ulaznica od ovog i splitskog koncerta uplaćen je u humanitarne svrhe. Volio bih da ovakav način prezentacije nas autora posluži kao primjer i poticaj drugim kolegama na organizaciju autorskih koncerata. Mislim da je to važno, između ostalog, i zato jer mi je puno ljudi prišlo i reklo da nisu znali da su to moje pjesme. Budući da smo mi autori uvijek pomalo u sjeni, smatram da je ovo odličan način predstavljanja te povezivanja imena autora sa samim pjesmama“, izjavio je nakon koncerta Tomislav Mrduljaš.

Ovaj splitski autor čija karijera traje već gotovo četiri desetljeća u svom profesionalnom CV-ju ima, između ostalih, suradnje s Oliverom Dragojevićem, Gibonnijem, Giulianom, Marijanom Banom, Tutti Fruttijem i nizom drugih