KALI LAGO predstavlja ‘I FEEL THE WINDS AGAIN’

kali
“I feel the winds again” je pjesma nastala između 2017. i 2018. godine. Od samog početka stvaranja pjesme, glazba me je naglašeno asocirala na proljeće na Rabu, na buru i more u kojima sam tamo oduvijek nalazio neobičnu utjehu i mir. Tekst je, kao i uvijek, došao sam od sebe i prirodno tekao na engleskom – što je iznimka u odnosu na ostatak pjesama sa albuma koji će biti u najvećem dijelu na hrvatskom jeziku.” izjavio je Marin Novak
Pjesma je snimljena uživo u Greenwood studiju producenta Antonina Šimića u standardnoj postavi: Filip Smokvina (akustična gitara, back vokal), Marin Novak (akustična gitara, lead vokal), Marin Lisjak (električni bas) i Marko Šturman (perkusije).


Cover sliku za pjesmu dizajnirala je zagrebačka umjetnica Kosi od fotografije autora našeg prvog spota “Uši na tračnice” Vedrana Husremovića.
Nakon objave ove pjesme vraćamo se snimanju albuma koji planiramo objaviti do kraja 2020. godine. Ovim putem najavljujemo i nastup 16.4.2020. u Hrvatskom glazbenom zavodu .
Podsjetimo – Kali Lago je zagrebački akustični sastav osnovan početkom 2018. i čine ga Filip Smokvina (solo gitara, prateći vokal), Marin Novak (ritam gitara, glavni vokal), Marin Lisjak (bas gitara) te Marko Šturman (perkusije, prateći vokal). Prvi singl sa nadolazećeg albuma pjesma, ”Uši na tračnice” nastala je prijateljskom suradnjom sa reperom Martinom Bajsićem iz zagrebačkog benda Bruto Geto.
Glazba : Marin Novak, Filip Smokvina
Tekst : Marin Novak
Produkcija : Antonino Šimić

Pjesmu možete poslušati na Youtubeu,