Nastupom u pubu Booze and Blues, grupa LES predstavila aktualni studijski album Bronca i upoznali publiku s novim članom benda

les

U zagrebačkom pubu Booze and Blues, u subotu 22.02. održana je koncertna promocija albuma Bronca, grupe LES.S obzirom da frontmen benda Tvrtko Hopek, potpisuje više od 60 glazbenih djela te glazbu za dva dugometražna filma i mnoge kazališne predstave, na promociji albuma okupili su se brojni prijatelji članova benda i javne ličnosti iz kazališta i glumišta, kao što su kazališna glumica i dugogodišnja djevojka Tvrtka Hopeka – Erna Rudnički, Tara Rosandić, redateljica Karla Lulić….


„Sve cool. Odličan pub, super sound, dobar odaziv! Idemo dalje! Hvala svima koji su došli i podržali nas, a za one koji nisu mogli doći uskoro se vidimo na još jednom zagrebačkom koncertu, detalje ćete saznati uskoro J! – rekao je Hopek.
Prije samog nastupa, bend je predstavio i novog člana postave – violinisticu Martu Bratković a
live svirkom predstavili su cijeli album. Tako su se na repertoaru našli, već svima dobro znani, singlovi „Obale rijeke“, „Malo mjesto“ te pjesme „Krijesnice“ i „Isprati od soli“ koje su korištene kao soundtrack u hvaljenom filmu Aleksi, redateljice Barbare Vekarić.