Opća Opasnost u najvećem izazovu do sada – pogledajte jedinstveni video spot za novi hit “Vrati se”

Opća-Opasnost
Godinu 2020. jedan od najboljih rock ‘n’ roll bendova u Hrvatskoj, Opća Opasnost, otvorio je singlom “Vrati se”.Novi radijski hit već je ranije objavljen na albumu “Karta do prošlosti”, a s njim su se predstavili i na ovogodišnjem 67. Zagrebačkom festivalu te ostvarili jedan od najzapaženijih nastupa. Glazbu i tekst radio je Mario Vestić, dok bend potpisuje aranžman, a Branimir Jovanovac produkciju. Nakon lyrics videa pjesma je dobila i fantastične video kadrove koje je radio dugogodišnji suradnik i prijatelj Opće Opasnosti, Marko Zeljković Zelja.

„Oko novog spota Opće Opasnosti bilo je dosta promišljanja, pripremanja i onda strašno velikog posla nakon snimanja. Priča je ovo o čovjeku koji je zapeo u određenom trenutku i mjestu. U fokusu je pjevač Pero Galić koji se nalazi u sobi u kojoj se vrti jedan te isti trenutak. U cijelom video spotu prošli smo kroz 34 sobe, a u svakoj smo imali i do 5 sati posla. S ovim spotom smo napravili nešto potpuno drugačije i s jedinstvenom pričom“, istaknuo je Zeljković.
Godina 2019. bila je iznimno važna za njih jer su osim novog albuma, objavljenog na CD-u i vinilu, održali i rasprodani koncert u maloj dvorani Doma sportova. Publika jedva iščekuje nove izazove koji će zasigurno biti i u 2020. godini.