Pjesma “Upside Down” Editorsa predstavljena je na nedavno objavljenom prvom best-of albumu “Black Gold”

editors

Grupa, koja se tijekom 15 godina impresivne karijere jako posvetila fanovima iz Hrvatske, spada u red rijetkih izvođača koji se kod nas iz koncerta u koncert sele u sve veće prostore (Dom sportova ovu subotu, 8. veljače ). S biografijom ispunjenom globalnim hitovima i fantastično primljenim albumima, došao je pravi tren da se istaknu sva najvažnija autorska dostignuća benda. Aktualni album “Black Gold” koji prati turneju “Greatest Hits” objedinjuje najveće hitove Editorsa i ujedno je retrospektiva dosadašnje uspješne karijere benda s 13 pjesama objavljenih na njihovih šest studijskih albuma, kao i tri potpuno nove pjesme.

Uz rock himne “Munich”, “Smokers Outside The Hospital Doors”, “Papillon”, “Ocean of Night”, “Sugar”, “Hallelujah (So Low)”, “A Ton Of Love”, “An End Has A Start”, tu su i nove stvari, himna ljetnih festivala “Frankenstein” i naslovni singl “Black Gold” te upravo predstavljeni “Upside Down”.

Album je uz standardno izdanje dostupan i kao dvostruko deluxe CD izdanje na kojem se našlo i osam akustičnih uradaka pod naslovom “Distance: The Acoustic Recordings”, a možete ga pronaći u Dancing Bear dućanima, na www.dancingbear.hr i u svim bolje opremljenim prodavaonicama ploča.
Ulaznice su u prodaji po 190 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će iznositi 220 kn. Pronađite ih u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7) te svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.