Razveselite svoje najmlađe pomno odabranim “Velikim hitovima za djecu”

Hitovi-za-djecu

Mnogi su glazbenici u svojoj karijeri napravili hit za djecu, a oni najbolji objedinjeni su na novoj kompilaciji “Veliki hitovi za djecu” iz edicije “50 originalnih pjesama” Croatia Recordsa.Od hitova koji su uveseljavali djecu 80-ih i 90-ih godina do današnjih aktualnih, ova trostruka CD kompilacija sadrži pomno odabrane pjesme koje će razveseliti vaše mališane. Bez obzira na razdoblje nastanka, riječ je o ultimativnim hitovima koji se prenose iz generaciju na generaciju, živi su i danas te su oduvijek bili sastavni dio odrastanja mnoge djece.

Na prva dva CD-a nalaze se svevremenski hitovi poput “Ja sam za ples” Novih fosila, “Bube u glavi” Tajči, “Mala djevojčica (tata, kupi mi auto)” Zdenke Vučković i Ive Robića, “Zeko i potočić” Zdenke Vučković, “Bila mama kukunka, bio tata taranta” Bijelog dugmeta, “Sve bi seke ljubile mornare” Magazina i drugi. Dok se na posljednjem, trećem CD-u nalaze hitovi “Sunce, oblak, vjetar” Mije Dimšić, “Kad si sam” Severine, “Ella Ee” Dine Dvornika, “Vidi se iz aviona” Domenice itd.
“Veliki hitovi za djecu” provest će vaše najmlađe kroz glazbeni svijet i upoznati ih s najvećim dječjim hitovima, a one malo starije podsjetit će na njihovo djetinjstvo i vratiti ih u neke bezbrižnije dane.