Širimo zajedno ljubav uz novu kompilaciju najljepših ljubavnih pjesama “Ja te jednostavno volim”

kompilacija
Ljubav se oduvijek izražavala pjesmom, mnogi su se parovi uz pjesmu zaljubljivali, a mnogima je glazba služila i kao antistres terapija uslijed ljubavnih poteškoća. “Ja te jednostavno volim”, čarobne su riječi koje se nalaze i u naslovu najnovije kompilacije najljepših ljubavnih pjesama, a koja stiže uoči najzaljubljenijeg dana u godini – Valentinova. 19 prekrasnih ljubavnih pjesama, od onih vječnih hitova do najnovijih balada, dovoljno je kako bi kroz glazbu uspjeli dočarati ono što osjećate prema drugoj osobi.

Mia & Marko Tolja, Crvena jabuka, Željko Bebek, Oliver Dragojević, Novi fosili, Vanna, Mladen Grdović, Doris Dragović, Franka, The Frajle, Colonia, Quasarr feat. Josipa Lisac, Jurica Pađen & Aerodrom, Damir Kedžo, Nela i Marko, Adastra feat. Nika Antolos, Massimo, Stijene i Lidija Bačić Lille feat. Joy nalaze se na kompilaciji koja je dobila ime po velikom hitu Jurice Pađena & Aerodroma, “Ja te jednostavno volim”.

Na kompilaciji se nalaze evergreene, poput “Moj lipi anđele”, “Malo mi za sriću triba”, “Još te volim” i “Još te volim kao nekada” te novi hitovi kao što su “Sva blaga ovog svijeta”, “U zagrljaju spašeni”, “Sve dok sanjaš”, “Srce mi umire za njom” i “Romeo i Julija”. Sasvim dovoljno da se iz zvučnika širi ljubav kad je to najpotrebnije. No, ljubav nije važna samo tog jednog dana, nego i cijele godine, stoga neka “Ja te jednostavno volim” bude vaša poruka voljenoj osobi svakoga dana.