Sva lica Ozzyja Osbournea – „Ordinary Man“ u prodaji

ozzy

Grammyjem nagrađeni pjevač i tekstopisac, stanar Rock and Roll Hall of Fame, legendarni Ozzy Osbourne, objavio je dugoiščekivani solo album „Ordinary Man“ (Epic Records/Menart). Na album smo čekali deset godina i Ozzy se pobrinuo da izlazak albuma bude sve samo ne običan dan.
Ušao je u povijest tako da je u noći prije izlaska albuma organizirano slušanje albuma u 50 gradova, a obožavatelji su mogli među prvima odabrati i tetovažu iz kolekcije ekskluzivnih tetovaža inspiriranih Ozzyjem.
Slavni glazbenik kaže kako se zabavljao i uživao radivši na albumu te da je album puno drukčiji od ostalih albuma.
„Snimili smo ga brzo, što nisam napravio od prvog albuma Black Sabbatha.“


Album je snimljen u Los Angelesu, a ekipu iz snova čine: producent Andrew Watt na gitarama, Duff McKagan (Guns N’ Roses) na basu i Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) na bubnjevima. Među gostima i suradnicima su i Elton John, Post Malone i Tom Morello.
„Sve se poklopilo“, komentirao je Ozzy goste: „Slash mi je dragi prijatelj baš kao i Elton. Kad sam pisao  „Ordinary Man“, podsjetilo me na jednu staru Eltonovu pjesmu i rekao sam Sharon: „Pitam se bi li otpjevao pjesmu“. Pitali smo ga i pristao je i pjevati i svirati klavir.“
Prvi singl „Under the Graveyard“ je preslušan više od 15 milijuna puta na streaming servisima i ima više od 5,8 milijuna YouTube pregleda. Na pjesmi „Ordinary Man“, na kojoj je ugostio Sir Eltona Johna je preslušana 7 milijuna puta.
„Straight To Hell“   na kojoj gostuje Slash ima više od 4.6 milijuna pregleda na Youtubeu.
Kad se tim singlovima pridoda suradnja s Post Malone na pjesmi  „It´s A Raid“, potom pjesme „Eat Me“, „Scary Little Green Men“i poetična „Holy For Tonight“, ovaj album pokazuje sve strane i lica jednog od najutjecajnijih ikona svih vremena.
Na dan izlaska albuma objavio je i za „Scary Little Green Men“ u kojem se pojavljuje slavni glumac Jason Momoa (Aquaman)