Darko Rundek o nominacijama za Porin 2020.

rundek

U susret Porinu 2020., o svojim nominacijama u kategoriji najbolja vokalna suradnja i najbolji album etno glazbe, oglasio se i legendarni Darko Rundek;
“Pjesma  “Hodaj – Porto Morto feat. Darko Rundek, nominirana je za najbolju vokalnu suradnju. To je jedna je od pjesama koju je Roko napisao putujući samnom i Ekipom. Kad me pozvao da zajedno pjevamo u njoj, bio je to prirodni nastavak suradnje koja je započela tri godine ranije. Odlična je pjesma i bilo mi je drago sudjelovati u njenom snimanju!”


Album “Mura Mura”, Andreje, Rundeka & Ekipe Ftičeki, od samog izlaska izazvao je lavinu pozitivnih komentara što kod struke tako i kod publike.
“Album MURA MURA je jedan od najdražih na kojima sam ikad sudjelovao. Zabilježio je magiju koja se često opire snimanju. To su prekrasne pjesme i Andrejino pjevanje me uvjek ponovo dira. Drago mi je da su ova dva projekta nominirana za Porin i da su kolege prepoznale njihovo mjesto na samom vrhu prošlogodišnje hrvatske produkcije. Hvala svima i uživajte u glazbi i stihovima!”