Grupa Detour niže rasprodane koncerte diljem regije

detour
Grupa Detour posljednjim koncertima u regiji dokazuje da je njihova popularnost davno prešla granice Lijepe naše. Rasprodan koncert u Novom Sadu i nadolazeći u Beogradu, 13.03. u Domu omladine samo potvrđuju činjenicu da se dobra glazba daleko čuje.
‘Sve nas je ugodno iznenadila informacija da je naš beogradski koncert skoro mjesec dana ranije rasprodan. Znali smo da imamo veliki broj publike koja nas voli i prati tako da je koncert u dvorani ‘Amerikana’ samo potvrda uzajamnog prijateljstva. Ovog petka pružit ćemo najbolje od nas, očekujemo odličnu atmosferu i energiju kakvu smo do sada imali u Beogradu.’,riječi su Nenada Borgudana, frontmana popularne elektro-akustik grupe Detour uoči njihovog najvećeg solističkog koncerta u Beogradu.

Publika može očekivati puna dva sata koncertne pop rapsodije, a ne sumnjamo da će i ovog puta plesati i pjevati uz njihove poznate hitove kao što su ‘Plešem sama’, ‘Snijeg’, ‘Bez tebe’, ‘Tvoje lice se promijenilo’ i ‘Zaljubila sam se’. Kao zahvalu na podršci i odazivu svim posjetiteljima nakon koncerta bit će omogućeno druženje s članovima perjanice hrvatskog popa uz ekskluzivnu prodaju i potpisivanje njihova dosadašnja 4 albuma.
Osim nadolazećih koncerata među kojima je i ovoljetni nastup u Rovinju uz bok svjetske dive DIDO grupu Detour očekuje rad na novom albumu kojeg će već na proljeće najaviti i novim singlom.