Mangroove & pocket palma vole se javno

mangrove

Ovog proljeća Mangroove & pocket palma zovu vas na ples i dijele ljubav, a to je na kraju, sve što nam treba. Vruća nova suradnja “Voli me” pun je pogodak, a kako je do nje došlo otkrila nam je Željka Veverec:
“Pjesma Voli me nastala je još negdje u proljeće 2019.godine no tražili smo pravi tajming i pravi muški vokal za ovu suradnju i tako su se posložile stvari da smo upoznali Pocket Palmu koju čine Anja i Luka sa svojim odličnim retro stvarima i vlastitim zvukom i onda se posložilo da bi nam Luka baš super legao kao taj muški vokal koji smo tražili.”


Zvuk novog hit singla objedinjuje najbolje od Mangroovea i pocket palme:
“Pjesma je plesna i priziva 80 te, ali rekla bih na neki naš Mangroove način, a Luka je tu dao naravno svojim vokalom jednu novu priču i novu energiju.”
Oduševljenje suradnjom ne skriva ni Luka:
“Suradnja s Mangrooveom se rodila prije nekoliko mjeseci i krenula je jako prirodno. Željka i Toni su jedni od najugodnijih ljudi koje smo na sceni upoznali, tako da je ova slatka pjesma bila super medij za zbližavanje. Željkin i moj glas divno djeluju skupa u ovoj retro dance baladi i jedva čekamo da svi čuju! “
Spot za pjesmu Voli me radili su Sanja Šantak i David Peros Bonnot:
“Htjeli smo da kao i stvar bude opušten, neopterećujuć i razigran. Svi smo se našli u jednom gradskom pothodniku u kasne noćne sate i plesali uz stvar, što je znalo biti baš smiješno osobito kad bi nas prekinuli slučajni prolaznici. Luka i ja smo se na trenutke i smrzavali, ali sve smo to super podnijeli uz odličnu ekipu.”, izjavila je Željka.
Televizijsku premijeru videospota možete pogledati 23. ožujka u emisiji PopRock na programu HTV2 Hrvatske radiotelevizije.