Nina Badrić predstavila novi singl “Da biram”

nina
Najbolji način zahvale je pjesmom pa Nina uoči Arene, kao znak zahvale svojoj publici i slušateljima, poklanja upravo – pjesmu.
“Ovo je pjesma koju bi šteta bilo držati u ladici i čuvati je za neke druge prilike. Dok se pjesma ‘Da biram’ završavala ovih dana, poželjela sam da ona bude poklon i zahvala mojoj publici koja me prati i nosi sve ove godine moje karijere. Odlučili smo je pustiti u eter bez neke posebne pompe, video spota ili najave. Promislila sam, zašto bi se nešto posebno planiralo, tempiralo, najavljivalo…

Pjesma nam je svima u studiju zazvučala jako lijepo, baš smo radosni odslušali zadnji ton i odlučili – ajmo ju pustiti u eter pa nek živi. Možda nekada previše planiramo pa izgubimo ljepotu trenutka koju često imamo i doživljavamo kada napravimo dobru pjesmu. Pa evo nešto lijepo od mene za moju publiku neka u ovim danima bude na radost mojoj publici, kao što je i meni” – rekla je Nina.
Tekst potpisuje Ante Pecotić, glazbu Ante Pecotić i Nina Badrić, a prelijepi aranžman potpisuju Bojan Šalamon Shalla i Predrag Martinjak.
Na tragu najvećih plesnih bossa nova hitova uživajte u – “Da biram”.