Novi album Castaway Soulsa – Between Surreal and Reality

castaway

“Between Surreal and Reality” je treći studijski album sisačkog glazbenog projekta Castaway Souls. Nakon albuma “Demons From The Attic” (2014.) i “Magic Town” (2015.) te maksi singlova “I’ll Be Flying Tonight” (2014.) i “Heaven Knows The Secret” (2015.), koji su objavljeni u vlastitoj produkciji, Castaway Souls predstavlja prvo službeno dugosvirajuće diskografsko izdanje te zaključuje prvi samostalni autorski opus skladatelja umjetničkog imena Louis Juckovich.


Album sadrži trinaest skladbi u ukupnom trajanju od šezdesetak minuta, što je kao i na prethodna dva LP-a bila baza za odabir naslova. Snimljen je u periodu od 2013. do 2019. godine. Kao i do sada, donosi skladbe različitih glazbenih stilova te lirički obrađuje teme od ljubavnih, satiričkih, socijalnih do političkih.
Uz do sada objavljene singlove “Touch Down”, “Traveling” i “Blind Devotion”, na albumu se nalazi još deset skladbi, no za razliku od već spomenutih promotivnih izdanja na “Between Surreal and Reality” nema u potpunosti akustičnih aranžmana.