Sara Renar potpisala ekskluzivni ugovor za Croatia Records

Sara-Renar

Kada govorimo o ženskom, ali i općenito kantautorskom valu koji je zahvatio glazbenu regiju proteklih 10-ak godina, onda se među brojnim imenima posebno ističe Sara Renar.
Jedinstvena je to glazbenica koja svakom svojom pjesmom i ponajviše live izvedbom publiku odvodi na neko drugo mjesto, ali i potiče na razmišljanje. Koliko je glazba jedinstvena, toliko su i tekstovi koji su uvijek iza sebe imali jednu posebnu poruku. Tako će biti i s potpuno novom pjesmom “Šuti i pjevaj” kojom Sara Renar započinje suradnju s najvećom izdavačkom kućom u regiji, Croatia Recordsom, za koju je upravo potpisala ekskluzivni izvođački ugovor.

Pjesma i video spot “Šuti i pjevaj”, koji će biti objavljeni na Dan žena, 8. ožujka, najava su njezinog novog studijskog albuma, ali i jednog novog zvuka u kojem je itekako prepoznatljiv Sarin vokalni i glazbeni izričaj. Sinonimi za ženu su riječi poput snage, ustrajnosti, hrabrosti, ali i ljepota. Sara sve ove karakteristike uspješno već niz godina pretače u zvukovni i vizualni oblik. Stoga se njezina umjetnost može zasigurno nazvati i konceptualnom, a u svakom od uspješnih projekata pratili su je izvrsne i izvrsni. Kada glasno poručuje “šuti i pjevaj” u tome nije sama, nego se u ovim riječima krije još veća snaga, ne samo uma nego i općenito suvremene žene koja danas nailazi na stigmatizaciju društva kroz rječnik tipičnih medijskih fraza.