Suffocation, Belphegor, Hate, Grimaze i Carnifliate u Močvari

metal
U subotu, 7. ožujka 2020. godine, u 19 sati, u klubu Močvara stižu extreme metal velikani Suffocation, Belphegor, Hate, Grimaze i Carnifliate!
Upad u pretprodaji: 150 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 180 KN
Pretprodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb), Black Dog Pub (Ivana Padovca 5, Varaždin) & dirtyoldempire.com


SUFFOCATION (SAD)
Suffocation su pioniri death metala osnovani prije više od 30 godina i jedna od najutjecajnijih grupa ovog žanra. Ovom prilikom će odsvirati svoje najveće hitove te predstaviti pjesme i s novog albuma “…Of the Dark Light”.

BELPHEGOR (Austrija)
Belphegor je kontroverzni austrijski death/black metal bend čija poprilično mračna i dijabolička glazba nalazi svoj put do fanova još od 1993. godine. Ne propustite ovu veliku live atrakciju prije nego se uputi u studio na snimanje svog novog albuma koji je najavljen za kraj 2020.

HATE (Poljska)
Hate su još jedan izdanak poljske ekstremne metal scene. Sjajan aktualni “Auric Gates of Veles” je njihov već 11. studijski album. Momci sjajno kombiniraju black i death metal utjecaje u što se možete uvjeriti i 7. ožujka u Močvari!

GRIMAZE (Bugarska)
Grimaze je groove/death metal bend iz Sofije. Kažu za sebe da šire prelijepu brutalnost i sirovu životnu snagu.

CARNIFLIATE (Slovenija)
Carnifliate je death /deathgrind bend iz slovenskog Velenja. Do sad su izdali jedan album, a uskoro će objaviti i drugi.