Vladimir Kočiš Zec predstavio novu radiofoničnu pjesmu Ti si moj rođendan

 

Zec
Nakon iznimno uspješne suradnje na pjesmi To te ja pitam, autorski dvojac Kočiš – Ninčević nastavlja suradnju novim singlom Ti si moj rođendan.
Pjesma ima sve epitete pravog proljetno–ljetnog hita, rađena je u optimističnom ozračju i u pravoj pop maniri koji Kočiš Zec već dugo njeguje i zbog čega je iznimno cijenjen kao solo izvođač. I ovaj put riječ je o jednoj spontanoj ljubavi koja, kad se dogodi, mijenja i diže čovjeka, zbog čega svaki dan postaje poput rođendana.

Sjajan tekst Nenada Ninčevića upotpunili su glazba i aranžman s prepoznatljivim potpisom Vladimira Kočiša Zeca, a čitavu priču zaokružit će video spot pod redateljskom palicom Zdravka Valentina, koji će uskoro biti objavljen.

Singl To te ja pitam, koji je okupio Vladimira Kočiša Zeca, Nenu Belana, Borisa Novkovića, Denisa Dumančića i Sandra Bastiančića, svakako je jedan od najzapaženijih prošlogodišnjih hitova. Kvalitetna interpretacija, tekst i produkcija nastavljaju se i singlom Ti si moj rođendan, a Zec još jednom dokazuje znanje i vještinu koje beskompromisno pretače u radiofonične hitove. Nova pjesma sjajan je uvod u proljeće, odiše optimizmom i zasigurno će se naći u eteru brojnih radijskih postaja.