Divlje jagode predstavljaju video spot za pjesmu Ulica na lošem glasu s novog albuma Jukebox

Divlje-Jagode

Mjesec dana nakon izlaska novog studijskog albuma Jukebox, kojim su uz neke stare članove proslavili 40 godina postojanja, Divlje jagode predstavljaju novi singl i video spot za pjesmu Ulica na lošem glasu.Nastala davne 1981. godine, Ulica na lošem glasu pronašla je svoje mjesto na novom albumu u izmijenjenoj, modernoj i bogatoj produkciji, u kojoj nas kroz opskurne ulice pune demona i poroka, kao kroz Danteov Pakao provode Toni Janković i Livio Berak – uz Damjana Milekovića dvojica jakih vokalnih snaga jedne divlje družine koja se davno upisala u povijest rock’n’rolla na ovim prostorima. Njihove pjesme znaju generacije i generacije vjernih obožavatelja, a koji se i danas nakon karijere duge 40 godina nisu umorili i koji su svim ljubiteljima žestokog zvuka pripremili pravu poslasticu upakiranu u fenomenalan obljetnički album Jukebox. Na njemu se osim remakea pjesme Ulica na lošem glasu s albuma Stakleni hotel, nalaze i legendarne pjesme kao što su Zauvijek tvoj s Mladenom Vojičićem Tifom, Sama si sa Žanilom Tatajem Žakom i Zvijezda sjevera s Tonijem Jankovićem.

Divlje jagode nikad nisu bolje zvučale, što je osim spomenutog timskog rada rezultat i nove koncepcije benda kada su u pitanju vokali. Za razliku od proteklih 40 godina, s albumom Jukebox započela je nova era u kojoj front line benda čine čak tri pjevača: Livio Berak, Toni Janković i Damjan Mileković koji je upravo na Jukeboxu imao svoj pjevački debi i oduševio u pjesmama Zbog tebe draga i Virtualni svijet.
U režiji Pukovnika Dabrova – umjetničko ime Damjana Deurića koji je i klavijaturist Divljih jagoda – video spot Ulica na lošem glasu otvara nam vrata steampunk apokalipse, mračnih ulica punih grijeha, u kojoj nas demoni, čarobnjaci i nemoralni susreću i vuku u tamu proždrljivosti, alkoholizma, bludnosti, lažnih proroka i pohlepe. Kako bi im zahvalili za dugi niz godina vjernosti, Divlje jagode su u novom video spotu uloge dodijelili i pred kamere stavili neke od najvećih, sretnih obožavatelja koji su kao naturšćici odradili jako dobar posao.
U ovoj izvanrednoj situaciji uzrokovanoj COVID-19 virusom, u kojoj su primorani pauzirati svoju turneju 40godinarocknrolla, Divlje jagode pripremile su mnoga iznenađenja, tako da nas uskoro očekuju nove video premijere kojima će se uključiti u kampanju #ostanidoma.