U prodaji “Mišo Kovač – Antologija” sa 131 pjesmom po Mišinom izboru

Mišo-Kovač

Novo izdanje iz edicije Antologija, šesterostruki CD sa 131 pjesmom po izboru hrvatske glazbene legende Miše Kovača možete kupiti na webshopu Croatia Recordsa.Mišo je oduvijek bio glazbeni fenomen naših prostora, a u čast njemu i njegovoj nevjerojatno uspješnoj karijeri objavljivane su brojne kompilacije. Neke su obilježavale određeno razdoblje djelovanja, neke su bile odabir samo najvećih hitova, a upravo je dostupna i najopsežnija kolekcija pjesama koja seže u same početke njegovog djelovanja do najnovijeg razdoblja. Šesterostruko CD izdanje dolazi s iznimno bogatim popratnim sadržajima, knjižicom na 52 stranice u kojoj se nalaze rijetke fotografije Miše Kovača autora Stanka Karamana, Marka Čolića i Ivice Jakića te iz privatne arhive supruge Lidije Kovač i arhive Jugotona, odnosno Croatia Recordsa.

“Ako me ostaviš”, “Ostala si uvijek ista”, “Malo mi je jedan život s tobom”, “Drugi joj raspliće kosu”, “Proplakat će zora”, “Noćas ćemo zemlji ko materi reći”, “Svi pjevaju, ja ne čujem”, “Poljubi zemlju”, “Zalij to cvijeće suzama sreće”, “Nikoga nisam volio tako”, “Jedina prava bila je ona”, “Dalmacija u mom oku”, samo su neki od hitova koji su proslavili Mišu Kovača, a koji se nalaze na Antologiji. Tu je i njegova prva singlica, obrada velikog hita Raya Charlesa, Ne mogu prestat da te volim (I Can’t Stop Loving You), ali i zadnji singl iz 2018. godine Pismo moja. Obuhvaćen je najveći dio njegove karijere, kako s najpopularnijih tako i s onih manje popularnih, ali ništa manje cijenjenih albuma. Stoga je ova kompilacija najobuhvatnija do sada.
“Mišo Kovač – Antologija” sastoji se od 131 pjesme koje su remasterirali Goran Martinac i Mauro Širol iz Croatia Records Studija. Sjajno likovno oblikovanje radila je Ana Luketin Fahrenwald.