Igor Delač namjerno zarazio brojne slušatelje

Igor Delač je objavio svoj novi singl „Nikad nije kasno“ i namjerno zarazio brojne slušatelje. To je toliko „zarazna“ pjesma da već nakon prvog slušanja “ulazi u uho” i više se ne može izbaciti iz glave. Za sve one koji se zaraze ovom pjesmom nema lijeka, niti cjepiva. Jedino im preostaje da cijelo vrijeme pjevaju “nikad nije kasno” i da za to krive Igora koji ih je zarazio svojim novim hitom.

Pozitivna i optimistična pjesma već u imenu nosi snažnu i univerzalnu poruku. Autori glazbe i teksta su Igorovi dokazano uspješni suradnici Ivan i Miroslav Zečić (HitFactory), dok aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić.
Pandemija korona virusa poremetila je život na cijelom planetu, pa je tako poremetila i Igorove planove o skoroj objavi albuma.
Igor Delač je u zadnje dvije godine pjesmama u pop izričaju napravio značajan iskorak i u kratko vrijeme zavladao vrhovima top lista. Svi njegovi singlovi zasjeli su na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR top 40, a nekima je to uspjelo već u prvom tjednu emitiranja, što je prava rijetkost. „Nikad nije kasno“ Igorov je 7. singl po redu od koga puno očekuje i u kojega polaže velike nade.