Najveća morska neman je savladana – Vice Versa je ulovio Krakena

Glazbeni kritičar Zlatko Gall za Mixer.hr album Kraken usporedio je s Arsenom Dedićem, ali i Rammsteinom, dok je glazbeni kritičar Karlo Rafaneli za Music Box napisao kako Kraken krije kritiku i opis dalmatinskog mentaliteta kakvu nije čuo još od legendarnog singla Dalmacija Dječaka.
Neki su ga prozvali klapometalcem, ali Vice Versa, tajanstveni Splićanin, samo je ljubitelj i klapske i metal glazbe te je uspio na jedinstven način spojiti ova na prvu ruku dva nespojiva žanra. Vice Versa ponovno plovi i lovi, a na albumu Kraken pripremio je istinite priče malog čovjeka s velikim ulovom.

Nije lako biti Vice Versa, ali je itekako zanimljivo. Uz pjesme Kraken, Cenat ili dva i Mriža pošteno ćete headbangati, utonut ćete u melankoliju dok slušate Trag, To tako triba bit i Popit ću more, a nasmijat ćete se i možda čak poistovijetiti s pričama ispričanima u pjesmama Viruj mi, Škure i Dogovor. To je Vice, jedini koji može savladati velikoga Krakena i jedini koji može biti iznad Vice Vukova, alfabetski naravno, nikako drugačije.
“Ali lijepo je biti kraj velikoga”, kratku poruku poslao nam je Vice Versa iz bespuća morskih valova. Dok ih on savlada, album Kraken možete kupiti po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te online. Tko kupi album na poklon dobije plakat sa slikom kojom je prikazano povijesno savladavanje Krakena.