Tones And I predstavila pjesmu kojom proziva sve pozere

Australska glazbenica Tones And I objavila je novi singl naslova “Ur So FkInG cOoL.Pjesma je objavljena uz prateći video spot u režiji Nicka Kozakisa, Liama Kellyja i Tones And I, u kojem pjevačica i autorica osobno portretira samodopadne pojedince za koje nema ni trunku strpljenja. Tones And I inspiraciju za spot i pjesmu “Ur So FkInG cOoL” pronašla je na losanđeleskoj zabavi koja nije ostavila najbolji dojam na glazbenicu: “Napisala sam pjesmu nakon što sam otišla na zabavu na kojoj su svi okupljeni mislili za sebe da su najbitnije osobe na svijetu i samo sam pomislila – ovo je sranje, odoh ja.”

“Ur So F**kInG cOoL” posljednji je u nizu singlova ove superzvijezde u usponu koja je svojim globalnim hitom “Dance Monkey” oborila brojne rekorde u svijetu popa. Netom prije ovog singla, Tones And I je predstavila pjesme “Bad Child” i “Can’t Be Happy All The Time”. Sva tri singla predstavljena su javnosti nakon objave EP-a “The Kids Are Coming” koji možete nabaviti u Dancing Bear dućanima i web shopu.
Na ovom debitantskom izdanju našao se i ranije spomenuti hit “Dance Monkey” koji već mjesecima vlada radijskim eterom kao jedan od najemitiranijih stranih singlova. “Dance Monkey” ne samo da je oborio rekorde na aplikaciji Shazam kao jedna od najtraženijih pjesama već je postigao i višestruko platinastu i dijamantnu nakladu u više od 15 zemalja svijeta. Tones And I također obara rekorde kao prva autorica u posljednjih 8 godina koja je dosegla Top 5 na Billboardovoj Hot 100 ljestvici i kao autorica s najduže vladajućim hitom na broju jedan UK ljestvice, dok je u rodnoj Australiji oborila povijesne rekorde u vladanju vrhovima top lista.
Spot možete pronaći na svim digitalnim platformama.
(https://TonesAndI.lnk.to/USFC)