U udruzi Vukovarski leptirići predstavljeni humanitarna pjesma i spot Leptiri Band Aida i Rockoko Orchestra

Mate Bulić, Amir Kazić Leo, Igor Delač, Marko Funarić i Branko Ilakovac dio su Band Aida koji je s Rockoko Orchestrom (Krunoslav Dražić i Damir Butković Budo) snimio pjesmu Leptiri. Posvetili su je udruzi Vukovarski leptirići. Projekt je realiziran u suradnji s Croatia Recordsom koja je financirala tiskanje CD singla.
Glazbu je skladao Amir Kazić Leo na tekst Vjekoslave Huljić, dok je sve aranžirao Krunoslav Dražić. Pjesma je snimana u Rockoko studiju pod ravnanjem ton majstora i glazbenog producenta Tihomira Ivanetića. Prateće vokale snimila je Jadranka Krištof, a programiranje je radio Dušan Vasić. Pjesma je masterirana u Croatia Records Studiju (Goran Martinac).

Leptiri su poletjeli, a dobili su i videospot koji je prije nekoliko dana predstavljen i u udruzi Vukovarski Leptirići. Idejni tvorac ove humanitarne akcije je Vedran Salamon, a video potpisuje Mario Šulina iz Produkcije Nova.
Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski leptirići – Vukovar za cilj ima unaprijediti kvalitetu života djece teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Imaju 25 zaposlenih koji se brinu za 200 djece od jedne do 18 godina života. U potrazi su i za volonterima koji im se mogu javiti, a pozivaju i sve zainteresirane da pruže financijsku potporu udruzi na broj računa u Addiko banci, IBAN: HR62 2500 0091 1013 6361 9 (SWIFT: HAABHR2).