Zaustavi sate – novi kantautorski singl Adrijane Baković

Osječka glazbenica sjajnog glasa, Adrijana Baković, predstavlja novi singl Zaustavi sate, svoj prvi kantautorski uradak za koji potpisuje glazbu i tekst, dok aranžman potpisuje Željko Nikolin.
Vrijeme karantene zaustavilo je svijet na kratko, ali je poguralo Adrijanu u glazbenom stvaranju te je sada još jedan korak bliže do svojeg debitantskog studijskog albuma. “Inspiraciju sam pronašla upravo u tom vremenu karantene kada je sve stalo, a ljudi su bili povezaniji nego ikad. Naučila sam još više cijeniti najvrijednije stvari u životu, a to su zajedništvo i ljubav bližnjih.“, objasnila je Adrijana.

Jedan od najzanimljivijih mladih ženskih pop vokala u Hrvatskoj ima lijepo glazbeno iskustvo i nastupe uz pratnju zborova i orkestara, a prethodni singlovi Ne mogu preboljeti, Smijem se, Zaboravi, Ljubav je moja cesta, Srce to zna u kojoj se okušala kao autorica te posljednji Vrijedi za nas prošli su odlično na radijskim postajama i osvojili srca brojne publike.
“Zaustavi sate je pjesma trenutka koja je nastala u jednom dahu u mojoj rodnoj kući u Bizovcu koja me uvijek podsjeti na zajedništvo i najljepše vrijeme odrastanja koje sam često poželjela zaustaviti. Upravo su te slike bila glavna vodilja u kreiranju mog prvog kantautorskog singla. Prvotno sam napisala melodiju, a potom nizala riječi. Sretna sam što je napokon dobila krila i nadam se da će letjeti dugo i daleko do svih slušatelja.“, zaključuje Adrijana.