Nakon 26 godina kultni album Angel’s Breath objavljen na vinilu

Angel’s Breath kultni je album, odnosno projekt Milana Mladenovića, legendarne rock figure ovih prostora koji nas je nažalost napustio 1994. godine i Mitra Subotića Sube, vrhunskog glazbenika i producenta koji je u Brazilu, gdje je tragično i stradao 1999. godine, postao prominentni producent pred kojim su bile najbolje profesionalne godine.
Nakon 26 godina Angel’s Breath po prvi je put objavljen na vinilu kao ekskluzivno i limitrano reizdanje sa snimkama koje je fantastično remasterirao Marko Perić. Bogato LP izdanje – 180-gramski papir, vinil u boji i download kod – u prodaji je po cijeni od 129 kuna. Croatia Records, Zadužbina Milana Mladenovića i obitelj Mitra Subotića Sube udružili su snage kako bi uspomena na Milana i Subu živjela i dalje, a njihove ideje i glazbu upijale neke nove, mlađe generacije.

Likovno oblikovanje vinilnog izdanja potpisuje Aleksandra Ćebić dok je sjajna ilustracija djelo Zorana Janjetova, Subinog i Milanovog prijatelja koji je uradio omot za orginalno izdanje iz 1994. godine i ilustraciju za ovo reizdanje. Uz izdanje dolazi i vrhunska fotografija Milana i Sube, autora Vladimira Radojičića te njihova dva teksta. Suptilno izvedeno likovno oblikovanje reizdanja – crno-bijelo rješenje omota – tu je da oda počast i čuva uspomenu na Milana i Subu jer su njihove pjesme i ideja ono što treba biti u prvom planu.
Od objave izdanje se nalazi među najprodavanijima, a Maja Maričić u ime Zadužbine Milana Mladenovića nije krila zadovoljstvo tom činjenicom te je naglasila kako jedva čeka vidjeti reakciju fanova na LP izdanje