Novi spot Igora Delača

Pjesma Nikad nije kasno, sedmi je singl Igora Delača nastao u suradnji s autorsko-producentskim timom HitFactory i istovremeno njihov sedmi uzastopni broj 1. na nacionalnoj top listi HR Top 40.
To je uspjeh kojim se mogu pohvaliti samo rijetki izvođači i potvrda da je Igorov povratak modernoj pop glazbi bio pun pogodak. Nakon sjajnog prijema pjesme kod brojne publike i slušatelja na radijskim postajama, došlo je vrijeme i za videobroj čija izrada je kasnila zbog problema uzrokovanih korona virusom.
U spotu se pojavljuju brojni Igorovi prijatelji, poznanici i poznata lica koji su mu svojim učešćem pružili podršku i dodatno istaknuli težinu univerzalne poruke koju pjesma nosi.

Tako u spotu sudjeluje naš proslavljeni izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar, poznati novinari i TV lica: Karmela Vukov-Colić, Nikola Kristić, Sandra Križanec, Kristina Smetko, Gordan Čelić, Antonija Tomasović, Nikolina Čosić, Tatjana Grganović, Goga Kovačević, Sanja Račić, kao i osječki glumci: Anita Schmit, Areta Ćurković, Miroslav Čabraja, Ivana Soldo-Čabraja.
Osim njih tu je poznati osječki pedijatar i kolumnist dr. Igor Berecki, chef Tomica Đukić, inače službeni kuhar hrvatske nogometne reprezentacije te radijski urednici i voditelji: Mario Kladarić, Tomislav Maloča, Siniša Kunek i Dražen Dragušica.
Osim što je kao glumac sudjelovao u spotu, Mario Šulina iz Produkcije Nova režirao je i montirao spot. Kao glazbenik i umjetnik u duši, Mario je dao značajan doprinos u stvaranju pozitivne atomsfere i energije kojom spot odiše.