“Poseban je osjećaj pjevati Divlji vjetre na trsatskoj Gradini” kazuje Damir Kedžo

Prvi Damirov koncert u doba pandemije, organiziran po svim uputama i preporukama stožera u sklopu programa Ljeto na Gradini, održan je ove subote. Bio je to prvi koncert na kojem su organizatori znali svakog tko je ušao u prostor predivne trsatske Gradine u Rijeci, tko je prošao blagajnu i zaputio se na svoje mjesto. Iako je ulazak publike uz sve mjere opreza trajao gotovo dva sata, ništa nije umanjilo uzbuđenje zbog koncerta koji je bio jedinstven jer se radilo i o koncertnoj promociji novog Damirovog albuma Poljubi me sad koji se od petka može naći na svim prodajnim mjestima po cijeni od 99 kuna.

Više od 180 minuta zborno je publika pjevala baš svaku Damirovu pjesmu, a on nije mogao sakriti sreću i zadovoljstvo zbog koncerta, susreta s publikom i emocija koje su razmjenjivali. Koncert je završio remixom pjesme Divlji vjetre koji je Damir otpjevao na bis.
Damir Kedžo je na Gradini opravdao sva očekivanja, potvrdio titulu najizvođenijeg muškog vokala u Hrvatskoj i podigao ljestvicu svojih koncerata.
“Atmosfera za pamćenje”, “Konačno nešto lijepo u ovo ludo vrijeme”, “Čarobna Gradina i Damirove pjesme dovoljne su za prekrasnu ljetnu noć” – samo su neki od komentara posjetitelja. Nadamo se da će utisci potrajati do nekog novog, vrlo skorog Damirovog koncerta.