The Splitters objavili novi album “Izvedi me van”

Splitska rock scena sve je bogatija i dobiva sve više pozornosti, kao i u vrijeme najslavnijih splitskih rock dana, a jedno od imena koje se ističe među mladim, perspektivnim i iznimno talentiranim bendovima jest The Splitters. Upravo su objavili novi studijski album “Izvedi me van”, prvi za Croatia Recordsa, te tako zaokružili priču započetu hit singlom “Oboji me”, te nasljednicima “Život na ekranu”, “Zauvijek mlad”, “Nepoznata netko” i “Lollipop”.

Novi singl zove se “Zapravo ti”, a video spot premijerno je prikazan na CMC televiziji. Spot je radio Stipe Ninčević, a pjesmu kao i cijeli album potpisuju članovi benda, Josip Senta, Petar Senta, Marko Komić i Antonio Komić.
Album “Izvedi me van” osim spomenutih pjesama donosi i one koje publika još nije imala prilike čuti: “Dio neba”, “Njeni frendovi”, “Odavno” i “Potraži me”. Sve pjesme snimljene su u studiju Deva u Splitu, a miksao ih je i masterirao Goran Martinac iz Croatia Records Studija. 10 je to pjesama uz koje ćete uživati i nećete se osjećati čudno, štoviše zavoljet ćete The Splitterse i njihov zvuk, te zarazan vokal basista Josipa Sente. Kažu da već razmišljaju o novim materijalima, što će reći da im elana i kreativnosti nikako ne nedostaje.