Jonathan – majstori u stvaranju neprocjenjivih trenutaka

Osim što su majstori u stvaranju neprocjenjivih trenutaka koje njihova publika teško zaboravlja. Imaju pjesme, imaju stav, imaju energiju i posjeduju trenutak a u posljednjih par godina ostvarili su nekoliko značajnih stvari.
Dosad prva i jedina naša serija koja je dostupna na Netflixu, Hrvatska kritički odlično prihvaćena serija “Novine” koristila je pjesme s Jonathanovog drugog albuma “To Hold” u drugoj sezoni serije, čime je bend još više proširio ionako veliku bazu lojalnih fanova.
Oni su Bend kojeg često nazivaju svjetskim, a našim odradili su američku turneju, tijekom koje su stekli obožavatelje i izvan Europe, pa čak i kritike od strane stranih medija!
Tu je i snimanje promo spota za Rijeku – Europsku prijestolnicu kulture: članovi benda se i sami pojavljuju u spotu u čijoj pozadini svira upravo njihova “Wake Up”.

Jonathan su odradili i sjajan koncert u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, u kojem su na samom kraju predstavili i prvi novi singl nakon dvije godine. Zatim nastupom na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku bio je povratak u velikom stilu! Let’s ROCK! festival, simbolično održan na Svjetski dan glazbe, je zapravo mnogim glazbenicima bio prva prilika za povratak na pozornicu nakon vrhunca korona krize.
Mastercard je za ljubitelje njihove glazbe omogućio virtualno iskustvo u sklopu Priceless kampanje. Priceless Cities projekt nudi nezaboravna iskustva u kojima se može uživati iz sigurnosti vlastitog doma: upravo je šbenski koncert Jonathana izabran kao jedan od tih trenutaka koji se mora doživjeti.
Nije čudno što je upravo Jonathan izabran kao netko s kim bi Mastercard predstavili svoju iskustvenu stranicu, napravljenu s ciljem da inspirira – neprocjenjivim trenucima.
Ako ste korisnik Mastercard® ili Maestro® kartice, na stranici možete besplatno pogledati snimku njihovog cijelog nastupa. Osim toga, dostupan je i ekskluzivni intervju s bendom prije koncerta.