Demode usred ljubavne dileme u novom singlu “Znaš li?”

Svi smo se našli u situaciji da nakon ljeta toliko ostanemo pod dojmom neke osobe da jednostavno ne možemo prestati razmišljati o njoj. Drama tih trenutaka ponekad zna biti i opasna, pogotovo za one slabijih živaca. Momci iz Demode sa svojim novim singlom “Znaš li?” donose jednu razigranu ali trezvenu perspektivu u toj ljubavnoj dilemi – “znam da je opasno voljeti, ali ne želim ti odoljeti.”Prikladan visualizer prikazuje “downhill” skatera na otoku Visu (Komiža) koji uz sve opasnosti takvog spusta ipak ne želi odoljeti adrenalinu vožnje po prekrasnom krajoliku Lijepe naše.Tekst i glazbu potpisuje Filip Horvat .a video vizual je osmislio i snimio Mario Mlakar.

DEMODE je retro-pop sastav u formatu koji je na našim područjima zanemaren, ili čak pomalo i zaboravljen. No, trendovi se vraćaju, možda ne uvijek u formi u kojoj su bili za svojih zlatnih godina, ali ipak pronalaze pukotine kroz koje se u nekoj svježoj varijanti vrate na scenu.
Svojim zvukom, melodijama i tekstovima DEMODE vuče na nešto što ste već čuli, ali ipak pronalazi načina da bude novo i uzbudljivo. Sastav čine Jakov Horvatić (vokal), Ruben Horvat (trombon, klavijature i programiranje), David Mesarić (gitara), Kaleb Smrtić (bas) i Jošua Smrtić (bubanj).