Live album Opće Opasnosti u prodaji na Blu-rayu i dvostrukom CD-u

U rasprodanom Domu sportova 16. studenog 2019. godine Opća Opasnost bila je jedno s 4000 fanova, a snimka tog koncerta u prodaji je na vrhunski opremljenima Blu-rayu i dvostrukom CD-u.
Kombinacijom hitova s početka njihove karijere poput Treba mi nešto jače od sna, Jednom kad noć i Opća opasnost te Pobjeg’o sam, Uzalud sunce sja kao i onih s aktualnog albuma: Kriva si, Bivše ljubavi, Da je Bog dao i naslovne Karta do prošlosti, Opća Opasnost pružila je publici trosatni spektakl te podsjetila zašto njihov uspjeh traje već punih dvadeset i sedam godina i zašto će Opća Opasnost biti još dugo na samom vrhu.

U režiji Marka Zeljkovića Zelje i glazbenoj produkciji Branimira Jovanovca Banija, objava ovog koncerta predstavlja vrhunsko rockersko audiovizualno iskustvo – Opća Opasnost svojoj publici uvijek pruža samo najbolje. Likovno oblikovanje izdanja potpisuje Ivan Ivanković, a sjajne fotografije djelo su Branka Galičića Baneta. Sve se poklopilo tu večer i sva ta rockerska magija uhvaćena je na ovim sjajnim izdanjima – Opća Opasnost i njihova publika to zaslužuju. Kako su napisali u knjižici izdanja: „Na kraju… najbitniji ste vi – naša publika i Opća Opasnost Službeni Fan Club. Sva ljubav i pozitivna energija koja je te večeri dolazila do nas je neopisiva i vama se zahvala ne može ni napisati, ni opisati. Vama idu velika slova – NEIZMJERNO HVALA ŠTO JE JEDAN MALI BEND IZ JEDNOG MALOG GRADA TE VEČERI BIO NA VRHU SVIJETA!”
Na radost svih obožavatelja pred Općom Opasnosti je, unatoč pandemiji, još jedna sjajna godina, a svaka sljedeća bit će i bolja.
Foto: Branko Galičić Bane