Tko sve može koristiti AR konzole?

Kad na prvu vidiš AR konzolu, pomisliš kako su AR konzole namijenjene igranju klinaca i to onih od 6-12 godina. Ipak, iskustvo sa sajmova pokazalo nam je kako i oni stariji uživaju u novoj dimenziji zabave. Imali smo slučajeve gdje bi odrasli ljudi došli kupiti konzolu isključivo za sebe, što u potpunosti podržavamo. I sami smo se odlično zabavili dok smo isprobavali prvi put konzole i to do te mjere da smo organizirali natjecanja u uredu. I da, riječ je o odraslim ljudima dobi od 20-50 godina, tako da AR konzole doista mogu zabaviti sve generacije.

Naravno, oni najmlađi uživaju u njima najviše. Najbolji dio priče s Xplorer AR konzolama je taj što s jednom konzolom dobivaš beskrajnu zabavu. Ne radi se o samo jednoj igrici u kojoj možeš uživati. Kad preuzmeš Super AR ili AR Gun aplikaciju, ovisno koju konzolu imaš, možeš uživati u više od 20 različitih igrica. Nadalje, igrice su toliko različite da se u jednoj možeš obračunavati s najvećim neprijateljima, u drugoj nastojiš uništiti zombije koji iskaču u tvojoj stvarnosti , a možeš i pucati voćkice te tako osvajati bodove.
Što je ono što čini AR konzole posebnima? Činjenica je da klinci sve više vremena provode pred pametnim telefonima i to sjedeći na kauču. Ono što AR konzole omogućuju je više kretanja za klince i učenje kroz igru. Lakše se razvijaju motoričke sposobnosti i klinci, a i mi, se konačno mičemo s kauča ili fotelje i uživamo u zabavi na drugačiji način.
Dakle, za AR konzole se može reći da su zabava ne samo za cijelu obitelj, nego i za kolege i ekipu. Zašto bi uvijek svaki party ili uredsko druženje izgledalo isto? Nabavite konzole, umrežite se u timove i krenite put novih AR avantura.