U prodaji ‘Skladište broj 7’ – novi album Dyaca

Đakovački tamburaši Dyaco, koji su tradiciju nadogradili modernim, novim stilovima i pretvorili je u jednu urbanu tamburašku glazbu, ove godine slave tri desetljeća djelovanja.
Idealan scenarij za obilježavanje glazbenog jubileja, upotpunili su kako su i najavili, novim, sedmim po redu studijskim albumom, koji je u izdanju Hit Recordsa u prodaji od 14.09..
‘Skladište broj 7’, zanimljiv je izbor novog izdanja, a dečki iz Dyaca ističu, kako su dugo razmišljali o imenu, ‘Budući da se od izlaska prošlog albuma i pripremanja ovoga, dogodilo jako puno stvari, i onih pozitivnih, ali i onih tužnih, album predstavlja skladište naših uspomena i djelić naše intime, koju predstavljamo svim slušateljima’
.

Dok s nestrpljenjem iščekujete ‘Skladište broj 7’ u vašoj kolekciji ne propustite poslušati novu pjesmu ‘Otrovnica’. Za glazbu i tekst ‘Otrovnice’ zaslužni su Ante Gudelj i Ante Majić, dok aranžman potpisuju Bojan Šalamon – Shalla i Toni Ćosić, koji su pjesmu protkali elementima modernog svjetskog popa.
Podsjetimo, novi album Dyaca, u izdanju Hit Recordsa u prodaji je od danas, 14.09..