Mladi rocker HJER u debitantskom singlu “Za nas” slavi osjećaje bliskosti, sreće i ljubavi

Mladi čakovečki rocker HJER (Hrvoje Krištofić), poznat kao frontmen benda Genova, predstavlja svoj prvi samostalni singl “Za nas” u kojem slavi osjećaje bliskosti, sreće i ljubavi:
” ‘Za nas“ je pjesma koja je nastala u najsretnijem trenutku moga života, dok je u isto vrijeme bio jedan od najtežih i najneizvjesnijih.
Kroz taj period u meni je neprestano jačao taj osjećaj povezanosti, bliskosti, sreće, ljubavi i spremnosti za moje ljude, odnosno moju obitelj. Ti osjećaji provlače se kroz cijelu pjesmu, a sve su jači i intenzivniji kako pjesma raste.”, rekao je HJER.

Videospot je sniman u velikoj dvorani MESAP u predgrađu Čakovca. Set je bio koncipiran je kao crna kutija dok je u centru postavljen veliki LCD ekran gdje su projicirani kratki video isječci iz Hrvojevog života i prirode. Iskustvo snimanja spota HJER je podijelio sa svojom obitelji i prijateljima:
“Cijelu priču upotpunili su naši prijatelji i njihove obitelji, moji dečki iz matičnog benda Genova i pas Gri. Za organizaciju, postavljanje i realizaciju cijeloga seta zaslužan je moj otac Srećko Krištofić i njegova ekipa, a posebno sam sretan što se u nekim kadrovima pojavljuje i moj sin.”, ispričao je HJER.
Redatelj spota je Marko Dimić, iza kamere je Žan Novosel, fotkala nas je Vladimira Spindler, a šminkala Ana Ude. Osim njih moram spomenuti i dva profesionalna glumca, Igora Baksu i Matka Buvača.