Massimo ruši granice – u prodaju krenule ulaznice za virtualni koncert

Ulaznice za sjedeća mjesta za koncert Massima 10. prosinca 2020. godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski gotovo su rasprodane, ali svi oni koji nisu u prilici biti tamo s nama tamo ipak imaju mogućnost uživati u spektaklu. Naime, Tvrtka Music Time u suradnji s Aquarius Recordsom i Entriom Vam predstavlja prvi koncert popularne glazbe koji će se održati na dvije platforme – u stvarnom i virtualnom svijetu.
U petak 20. studenog puštene su virtualne ulaznice za spektakl u Lisinskom po cijeni od 100 kuna. Jedna ulaznica omogućava vam pristup ovom jedinstvenom događaju iz udobnosti vlastitog doma. Isto tako jedna ulaznica ne znači da će show iz Lisinskog pratiti samo jedna osoba, već svi u kućanstvu, a pristupiti eventu možete iz bilo kojeg dijela svijeta. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu.

Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici” – rekao je Massimo.
A za sve one koje kupe ulaznicu za virtualni koncert Massimo je pripremio veliko iznenađenje. Naime, deset sretnika prisustvovat će jedinstvenom meet and greetu nakon koncerta – naravno virtualno. Deset obožavatelja tako će nakon koncerta uživo će se priključiti u backstage i razmijeniti s Massimom svoje dojmove.
Ulaznice za virtualni koncert stajat će 100 kuna do 27. prosinca kada njihova cijena raste na 120 kuna. Dan prije koncerta i na sam koncert 10. prosinca virtualna ulaznica će koštati 150 kuna.
Ulaznice pronađite na entrio.hr, a na Facebook eventu pronađite sve dodatne informacije.
ŠTO JE VIRTUALNI KONCERT I KAKO KUPITI VIRTUALNU ULAZNICU?
Virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i sudjelovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma
Virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih dijelova svijeta
Virtualnu ulaznicu kupujete na www.entrio.hr – sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj
Po završetku kupovine, umjesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link odnosno poveznica za direktno uključenje u virtualni koncert
Jednim klikom spajate se u live prijenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!
Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susjedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovicu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem… Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin.