Trinaest hipnotičkih pjesama na novom albumu Borisa Štoka “Uvijek dio mene”

Boris Štok – svestrani riječki pjevač, skladatelj i tekstopisac te jedan od najinovativnijih glazbenika domaće scene, predstavlja nam svoj dugoočekivani, drugi po redu studijski album “Uvijek dio mene”.
Boris je ovu turbulentnu godinu proveo pripremajući i završavajući svoj drugi album „Uvijek dio mene“ koji je upravo ugledao svijetlo dana.

Pjesme su nastale u studijima “Nhow studio”, “Mute records studio” i “Miloco studios”, a miksao ih je legendarni Kevin Paul, bliski suradnik Nicka Cavea i dugogodišnji inženjer u “Mute records”. Dio tog materijala je i obrada pjesme “Love Will Tear Us Apart” koja je sada objavljena i na novom albumu Borisa Štoka.
Kompletiranju novog albuma prethodio je i naslovni radijski singl “Uvijek dio mene” koji već na prvo slušanje ulazi u red najboljih Borisovih radova, kako iz solo karijere, tako i iz vremena grupe Quasarr. Ta pjesma za sada još nije dobila svoje video izdanje, no zato je prije nekoliko tjedana objavljen video spot za aktualni hit „Predajem se tebi“ u čijoj je maestralnoj ekranizaciji uz redateljicu Marcellu Zanki sudjelovala i poznata TV voditeljica Iva Šulentić. Pjesma „Predajem se tebi“ na novom albumu Borisa Štoka dolazi u originalnoj, 7 minuta dugoj verziji.