“DođI”, duet Dine Merlina i Senidah obara sve brojke slušanosti, streamova i YouTube pregleda

 


“Dođi”, nova pjesma Dine Merlina predstavljena na njegovom online dočeku 2021. godine, vjerojatno će nadmašiti apsolutno fantastičan uspjeh prethodnog singla “Mi”.
“Dođi” trenutno broji više od 3,5 milijuna pregleda na YouTubeu te se nalazi u vrhu trendinga diljem regije, na najvećoj streaming platformi, Spotifyu, broji više od 100 tisuća streamova, a radijski urednici oduševljeni su suradnjom Dine Merlina i Senidah.

Dino Merlin je na novom singlu “Dođi” ostvario suradnju sa slovensko-crnogorskom umjetnicom Senidom Hajdarpašić, na glazbenoj sceni poznatoj kao Senidah. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Merlin, dok je za aranžman zaslužan Adis Sirbubalo. Videospot je snimljen u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska redateljica Kukla koja potpisuje i spot za megahit “Mi” koji je do sada pregledan više od 14 milijuna puta. Nove pjesme naći će se na sljedećem, dvanaestom studijskom albumu Dine Merlina. Posljednji studijski album “Hotel Nacional” objavljen je 2014. godine, a popraćen je istoimenom turnejom koja je privukla više od 900 tisuća posjetitelja.