Emotivan duet Bruna Krajcara i Marije Husar Rimac u nježnoj pjesmi “Tebe žeđa duša moja”

 

 Krajem godine Bruno Krajcar, jedan od naših najsvestranijih akademskih glazbenika, skladatelj, kantautor, orguljaš, pijanist, urednik, producent, tekstopisac i etnomuzikolog, predstavio je hvaljeni novi album Sve će biti dobro. Bruno Krajcar sada predstavlja treći singl Tebe žeđa duša moja na kojem mu se pridružila fantastična Marija Husar Rimac.
Inspiraciju za ovu nježnu i emotivnu pjesmu Krajcar je pronašao u Bibliji, a Psalam 63 kojeg je Krajcar uglazbio, je psalam mistične ljubavi u kojoj molitva postaje žeđ i glad, jer prožima dušu i tijelo. Uz Krajcarovu glazbu i izvedbu u kojoj mu se pridružila jedna od naših najboljih pjevačica, Marija Husar Rimac, ovaj stari biblijski tekst postaje više nego aktualan u vremenima pandemije i potresa kada u neizvjesnosti spoznajemo svoju ranjivost.


Zanimljiv video uradak djelo je Josipa Pina Ružića i snimljen je na zaboravljenoj, a tako čudesnoj lokaciji na području župe Bale u Istri. Radi se o prostoru kod Crkve sv. Petra na stijeni, znanoj i kao Sveti Petar na Tondonolu gdje zaboravljena crkvica odolijevajući zubu vremena vapi za obnovom.
Pjesma Tebe žeđa duša moja savršeno utjelovljuje poruku nade i optimizma koju nosi Krajcarov album Sve će biti dobro koji je u kratkom vremenu od objave naišao na odlične reakcije publike i kritike.
Pogledati ju možete na : https://youtu.be/1EsiFdljQOU