Ivan Zak i prijatelji sa pjesmom ‘Svi smo uz vas’ na vrhu HR top 40 liste

 


Nova pjesma, koju je Ivan Zak zajedno sa prijateljima glazbenicima posvetio područjima pogođenima potresima, zasjela je na sam vrh nacionalne top liste HR top 40, odnosno drugo mjesto.
Ivan se, kao što se zna odrekao autorskih prava od pjesme ‘Svi smo uz vas’, u korist gradova Petrinje, Siska i Gline. Vijest da se spomenuta skladba našla pri samome vrhu liste, razveselila ga je, a ovim putem prvenstveno se zahvaljuje svim urednicima na neizmjernoj podršci, jer i na taj način svi zajedno pomažemo.
Uz Zaka svoj obol pjesmi svakako su dali i Mario Budiščak, Tiho Orlić, Tomislav Priher i Denis Ferjanić.Time su kao i većina nas, pokazali veliko srce i na jedan skroman, ali nikako zanemariv način, pomogli.


Tragedija koja se dogodila na Baniji, sve nas je pogodila, ali i probudila ono najbolje u nama. Cijela zemlja dignula se na noge, svatko je pokušao pomoći koliko može. Humanost koja vlada, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svi zajedno ujedinili smo se u pomoći, a tako trebamo nastaviti i dalje. Cijelo potresima pogođeno područje, našu potporu trebati će ne samo u danima koji slijede, već u mjesecima i godinama.
Uz sve to, sigurno smo kako će i pjesma Ivana Zaka i prijatelja ‘Svi smo uz vas’ – https://youtu.be/SgJMnEdtTXA , ostati kao trajan spomenar našeg zajedništva.