Krenule prednarudžbe vinila u sklopu proslave 40 godina novog vala

 

Kao što je i najavljeno Croatia Records je putem svojeg webshopa pokrenula prednarudžbe vinila u sklopu proslave 40 godina novog vala.
Za sada su dostupne prednarudžbe Paket aranžmana, jedinog albuma Šarla akrobate (Bistriji ili tuplji čovek biva kad…) i prvog (istoimenog) albuma Električnog orgazma. Cijena svakog vinila je 149 kuna, a u službenoj prodaji će biti od 22. siječnja. Za kupce iz Srbije prednarudžbe će biti moguće i na webshopu Jugoton-Croatia Recordsa. Od 22. siječnja bit će dostupne i prednarudžbe vinilnog reizdanja prvog (istoimenog) albuma grupe Haustor koje će u prodaji biti od 23. veljače.


Uz proslavu 40 godina novog vala pokrenuta je i kampanja izrade lyric videa za sve pjesme spomenutih albuma, a u produkciji CroRec Digitala. Zadnji lyric video bit će objavljen 22. siječnja, a svi dosadašnji dostupni su na YouTube kanalima Croatia Recordsa i Jugoton Musica. Cijelu kampanju Croatia Recordsa povodom proslave 40 godina novog vala prati i novoobjavljeno box set izdanje Novi talas/Novi val na 6 CD-a sa 100 originalnih pjesama po izboru cijenjene radijske voditeljice Radija 202 Beograd i iznimne poznavateljice rock glazbe i novog vala, Olge Kepčije.
Ujedno, 15. siječnja na streaming servisima bit će ekskluzivno objavljene remasterirane snimke albuma.
Cijeli tekst pročitajte na https://crorec.net/novosti/krenule-prednarudzbe-vinila-u-sklopu-proslave-40-godina-novog-vala/