Nakon pobjede na MIK-u, Tedi Grubica i na Zagrebačkom festivalu

 

Tedi Grubica, talentirani porečki pjevač već je nakon tri službena singla počeo ostvarivati ono o čemu je maštao. Prošla godina bila je za pjevače iznimno teška, ali će je Tedi pamtiti i po prvoj osvojenoj nagradi na festivalu Melodije Istre i Kvarnera.
S pjesmom Fala ti ča si blizu, autora Gorana Šarca, Roberta Pilepića i Aleksandra Valenčića, Tedi je osvojio prvu nagradu publike, a Pomorski radio Bakar dodijelio mu je i nagradu za najboljeg debitanta. Početak nove godine nosi mu još festivalskih uzbuđenja jer ga očekuje i nastup na 68. Zagrebačkom festivalu na kojem će se predstaviti s pjesmom Ne vjerujem da postojiš za koju je sam napisao tekst.


Spot za novu pjesmu snimio je u režiji Igora Burlovića i MedVid produkciji, a Tedi koji inače radi kao snimatelj pokazao je da se odlično snalazi i ispred kamera. Tedi Grubica jedan je od onih ljudi koji zaista mogu reći da im sudbina uvelike pomaže. Pjevačka karijera ovog sjajnog pjevača započela je sasvim slučajno, obradom pjesme Toše Proeskog, a brojne pohvale na YouTubu zaintrigirale su i makedonskog glazbenika i producenta Grigora Koprova koji mu je odmah ponudio suradnju te su zajedno snimili dva vrlo zapažena singla Suvenir i Još si u krvi. Skladatelj Goran Šarac mu je ponudio suradnju nakon što ga je čuo u Puli na koncertu Oliverova noć, a uz dva jaka autorska tima iza sebe posve je sigurno da će Tedi u budućnosti sve više osvajati eter.
https://youtu.be/vYkB9cCkc1s