Tedi pokazao kako to izgleda kada trčite za snovima, a u tome ga nije spriječila ni iznimna hladnoća

 

 

Tedi Grubica već neko vrijeme slovi za jednog od najperspektivnijih mladih pjevača, a osim dobrog glasa krasi ga i dobar izgled zbog čega je u kratkom roku postao miljenik brojnih žena.
Njegove pjesme slušaju se diljem regije, a svakim novim singlom ovaj je mladi Istranin sve bliže tronu domaće glazbene scene.
Tedi sada ima novu pjesmu koja je ušla i na ovogodišnji Zagrebački festival. Riječ je o pjesmi „Ne vjerujem da postojiš“, baladi koja vam neće izlaziti iz ušiju.
Tekst za pjesmu napravio je sam Tedi, dok je za glazbu bio zadužen Goran Šarac, a za aranžman Aleksandar Valenčić. Iako je pjesma izašla tek prije nekoliko dana, ona na YouTube-u već broji tisuće pregleda, a pohvale stižu sa svih strana.

Tedi je nedavno sudjelovao i na online humanitarnom koncertu gdje se prikupljao novac za ljude na području Siska, Petrinje i Gline. On i njegove kolege prikupili su čak 16 tisuća kuna.
Ovaj istarski slavuj, kako ga mnogi zovi, razmišlja o tome da ubuduće, uz tekstove, počne stvarati i glazbu. Želja mu je svoje emocije u potpunosti pretočiti u pjesmu, a kako se čini uskoro bi nas i mogao počastiti takvom poslasticom.
Ovaj posljednji pobjednik MIK festivala tako nastavlja s osvajanjem glazbenog etera. Budući da je objavio jednu od najljepših balada ikad, neka sumnje da će itekako obilježiti i ovogodišnji Zagrebački festival.
VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=vYkB9cCkc1s