Zdenka Kovačiček i Davor Gobac osnažuju žene novim optimističnim i pomalo erotičnim singlom “Jaka”

“Jaka” je odvažni glazbeni novitet hrvatske kraljice blues i jazz scene Zdenke Kovačiček te hrvatskog kralja punka Davora Gopca. Šesti je ovo singl s nadolazećeg albuma Zdenke Kovačiček “Konstatacija jedne mačke”.
Žena za sva vremena izbacila je pravu pjesmu za sve samosvjesne žene, kao i za one koje žele neustrašivo kročiti kroz život. “Pjesma ‘Jaka’ prava je ženska priča, prekrasan tekst Daniele Borovnjak, posvećen jakoj ženi, pun optimizma pa pomalo i erotike”, poručuje Zdenka.

Pjesmu “Jaka” uglazbio je višegodišnji Zdenkin suradnik Marko Tomasović, dok iza aranžmana stoji Hrvoje Grčević. Efektan spot snimljen je u Kinoteci, a snimao ga je i režirao Hrvoje Zalukar 69. Za montažu spota zaslužan je pak Filip Borelli, Studio De Borell.


Ova simbioza moćnih i karizmatičnih protagonista hrvatske glazbene scene utabat će teren izlasku iščekivanog albuma “Konstatacija jedne mačke” koji izlazi 19. veljače. “Jaka” je šesti singl s albuma, a prethodili su mu singlovi “Adut”, “Love, Love, Love”, “Jutarnja frka”, “Pozitivan primjerak” ft. Remi te “Konstatacija jedne mačke”. Ako izostavimo dva posebna Zdenkina izdanja te njena gostovanja na drugim albumima, ovo je prvi album Zdenke Kovačiček od 2004. godine kada je objavila album “To Be Zdenka”, na kojem se nalazi “Žena za sva vremena”. “Jedva čekam finalizaciju albuma. Bit će vanserijski”, izjavila je Zdenka, koja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri ljestvicu postavila toliko visoko da nikada ne možemo očekivati ništa manje od vanserijskog.

spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?utm_source=online+mediji+razni&utm_campaign=1ca63b8cc1-EMAIL_CAMPAIGN_2019_08_16_07_58_COPY_03&utm_medium=email&utm_term=0_f0ac26da67-1ca63b8cc1-146552497&v=pIDgHVU_OI8&feature=youtu.be