Potpisani primjerci novog albuma Zdenke Kovačiček u sklopu posebne limitirane ponude

 

 

Neustrašiva i uvijek originalna prva dama jazz-rocka, Zdenka Kovačiček, prošloga petka, 19. veljače, objavila je dugoiščekivani novi studijski album nazvan “Konstatacija jedne mačke”.
Činjenica da je prošlo više od 15 godina od posljednjeg Zdenkinog albuma još više daje na vrijednosti ovog bogatog albuma prepunog odličnih suradnji, čiji su izlazak fanovi i kritika čekali s nestrpljenjem. Naime, Zdenka je prethodni studijski album “To Be Zdenka” objavila 2004. godine, na koji je uvrstila nanovo snimljeni hit iz 1999. “Žena za sva vremena”.
Dancing Bear je stoga pokrenuo novu akciju kroz koju će idućih 20 kupaca Zdenkinog novog izdanja “Konstatacija jedne mačke” imati priliku nabaviti upravo primjerke s autogramom naše glazbene dive koja već šest desetljeća tako hrabro plovi glazbenim vodama i niže uspjehe za uspjehom.

 


Krajem prošle godine Zdenka je objavila singl i prateći animirani video spot “Konstatacija jedne mačke” po kojem je naslovljen album, dok je početak 2021. obilježio aktualni singl “Jaka” koji je začinio neponovljivi Davor Gobac, a koji se i dalje nalazi među Top 40 najslušanijih hrvatskih singlova na radio postajama.
Album je objavljem pod okriljem diskografske kuće Dancing Bear, a Zdenka je na njemu surađivala s vrhunskim autorskim timom koji čine Marko Tomasović, Daniela Borovnjak, Hrvoje Grčević (aranžer i producent), uz posebne goste kao što su Davor Gobac, Remi, Matija Cvek, Damir Šimić, Vatroslav Šego i prateći Greenhouse Blues Band.
Novi album “Konstatacija jedne mačke” sa Zdenkinim autogramom nabavite OVDJE
ili ga slušajte i na svom omiljenom streaming servisu – https://lnk.to/ZdenkaKovacicekKonstatacijaJedneMackeAlbum