Turska pop senzacija Aleyna Tilki izbacila singl “Retrograde”

 

 


Aleyna Tilki, velika nada svjetske pop scene, izbacila je svoj debitantski internacionalni singl “Retrograde”. Ovim singlom dvadesetogodišnja turska zvijezda želi se predstaviti svijetu te dodatno razviti svoju glazbenu karijeru koju je započela s 14 godina. Svojim unikatnim stilom uspjela je osvojiti Tursku, a novim će senzualnim pop singlom o prekidu pokazati da može osvojiti i svijet.
Iza singla “Retrograde” stoji zvjezdana postava koja itekako zna izvesti pravu formulu za pjesmu koja može pomest slušatelje diljem svijeta. Pjesmu su napisali Dua Lipa, Sarah Hudson i Coffee, uskladili Diplo, King Henry i Jr. Blendr, producirao je King Henry, a miksao i masterirao Luca Pretolesi. Osim što iza pjesme stoji moćna ekipa, veličinu Aleyne potvrđuje činjenica da je ona prva glazbenica u svojoj državi koja je potpisala ugovor s Warner Music Group.

Singl dolazi u pratnji video spota, u kojem Aleyna bježi od toksične ljubavne veze u svemirskom brodu. Inače, video je već prikupio preko 6 milijuna pregleda, a režirala ga je sama Aleyna.
Iako još nije svjetski poznata, Aleyna se već sada može pohvaliti s impresivnim brojkama iza sebe. Tako Aleyna ima čak 2,7 milijuna Instagram followera, 1,5 milijardi YouTube pregleda, 626,137 pratitelja na Spotifyju, preko milijun mjesečnih slušatelja na Spotifyju i više od 130 milijuna Spotify streamova sa samo 6 singlova.
Iako još nije svjetski poznata, Aleyna se već sada može pohvaliti s impresivnim brojkama iza sebe. Tako Aleyna ima čak 2,7 milijuna Instagram followera, 1,5 milijardi YouTube pregleda, 626,137 pratitelja na Spotifyju, preko milijun mjesečnih slušate i više od 130 milijuna Spotify streamova sa 6 singlova.
Poslušajte “Retrograde” – https://aleynatilki.lnk.to/Retrograde