“Još boli ta praznina”, pjesma posvećena Arsenu i Oliveru

Pjesma “Još boli ta praznina” posvećena je glazbenim velikanima Arsenu Dediću i Oliveru Dragojeviću, a otpjevali su je Dalmatinski bardi, Oliver Berekin, Nenad Petković i Petar Mikuličin.
Autor glazbe i teksta je Ivo Mikuličin, novinar, publicist i član legendarne klape Šibenik.
Dalmatinsku priču, osim pjevača i autora, upotpunjuju aranžer Toni Eterović i redatelj spota Željko Petreš. Kod svih je rutinu potisnuo entuzijazam da sve izgleda i zvuči ljepše i bolje. Pjesma “Još boli ta praznina” jedna je od onih koje će lako ući u srca publike.

“Uporno buditi uspomene na Arsena i Olivera, ali i posezati za novim dalmatinskim šansonama i baladama ono je čemu ćemo težiti“, dodao je Mikuličin
“‘Još boli ta praznina. Tko će sada, kad ih nima, pismom branit dalmatinski rod?’ Spomenuti stihovi činili su mi se najjednostavnijim putem da izrazim još uvijek nazočnu bol, zbog odlaska na drugi svijet mog prijatelja i vršnjaka Olivera Dragojevića, te Arsena Dedića, kojega sam krstio šibenskim bratom. S uvjerenjem da je njihov trag u beskraju puno dublji i dalji od rodne im Dalmacije. Stihovi i glazba nastali su gotovo u hipu. U trenucima potpune iskrenosti i tuge. Bez ikakve primisli o gruboj komercijalizaciji, ali s željom da konačni glazbenik uradak dođe do svih, koji su voljeli i poštovali spomenute dalmatinske barde. Da bude i podsjetnik, i putokaz novim generacijama glazbenika, orijentiranim na pjesme s okusom mora“, objasnio je Mikuličin.